Πάρτυ Γενεθλίων

Αγαπητοί γονείς των επίδοξων ντετέκτιβ γεια σας!

Που θα γιορτάσει ο μικρός / η μικρή σας ντετέκτιβ τα γενέθλια του? Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό και μυστήριο επιλέξτε Locked!

Η ομάδα του Locked έχει ετοιμάσει για τους μικρούς της φίλους ένα πολύ μυστήριο πάρτι!

 

 Το Locked escape game είναι το πρώτο παιχνίδι απόδρασης το οποίο άνοιξε στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο του 2014 και Νο.1 αξιοθέατο της της πόλης μας σύμφωνα με το Tripadvisor.

Το «Locked mystery party» δημιουργήθηκε από την ομάδα του Locked escape game με σκοπό να βγάλει μέσα από κάθε παιδί τον Sherlock Holmes που κρύβει μέσα του! Οι μικροί ντετέκτιβ λοιπόν, ψάχνουν παντού μέσα στο χώρο του παιχνιδιού για να βρουν στοιχεία, να τα συνδυάσουν μεταξύ τους, να λύσουν τους γρίφους και τα παζλ με τελικό σκοπό να λύσουν το μυστήριο που κρύβει κάθε χώρος και να αποδράσουν! Μοναδικός αντίπαλος ο χρόνος καθώς έχουν μόνο 60 λεπτά στη διάθεση τους! Ποιος έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι; Που εξαφανίστηκε ο ντετέκτιβ; Πόσο καλά κρυμμένα είναι τα πέντε αρχαιοελληνικά αγάλματα;… και που βρίσκεται ο χαμένος θησαυρός των πειρατών; 

 

Ηλικίες;

Ήρθε η ώρα για τους μικρούς μας φίλους από τρίτη δημοτικού και πάνω να βιώσουν κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά!

Ωραίο το μυστήριο αλλά…. πόσο θα κοστίσει;

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει για εσάς δύο ευέλικτα πακέτα για να διαλέξετε.

1o πακέτο–> 1 ώρα γεμάτη μυστήριο με τιμή ανά παιδί

2o πακέτο–> Prive ενοικίαση του χώρου για 2 ώρες. 1 ώρα παιχνίδι και 1 ώρα τούρτα, κέρασμα και φωτογραφίες. Στο συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνονται και εκτυπωμένες προσκλήσεις για να μοιράσετε στους φίλους!
Τηλεφωνήστε για τις τιμές στο πακέτο που σας ενδιαφέρει.

Μπορώ να καλέσω 102 παιδιά?

Μέγιστος αριθμός, 28 παιδιά. Μία ώρα γεμάτη μυστήριο συνοδεία από τους ειδικούς Game Masters του Locked  (1 συνοδός ανά 6-7 παιδιά).

 

Πότε;

Το «Locked mystery party» μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί 13:00-15:00. Αφού τα παιδιά λύσουν όλα τα μυστήρια, διατίθεται χώρος στο Locked για την τούρτα και οποιοδήποτε κέρασμα επιθυμεί ο γονέας να φέρει για τα παιδιά!

 

Που μπορώ να κεράσω τους γονείς;

Το Locked βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και οι γονείς μπορούν να πιουν τον καφέ τους σε κάποιο από τα όμορφα καφέ της γειτονιάς!

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; 

Μπορείτε να καλέσετε στο 2310 23 25 77 (καθημερινά 17:00-23:30) ή να στείλετε mail στο [email protected]

Η ομάδα του Locked είναι πανέτοιμη για να σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία απόδρασης και ποιοτικής εξυπηρέτησης.

Οικονομικά πακέτα και πολλές επιλογές!  Ιδανικό για παιδιά, με συνοδεία επαγγελματιών παιδαγωγών.